À la carte - Vecka 8

Varmrätt / Main Course

Syster O Brors Husman
Raggmunk serveras med stekt fläsk samt lingon
Potato pancake served with fried pork and lingonberries
Pocherad rödspätta serveras med dillsmörsås, rökt morotspuré samt rostade betor
Poached plaice fillets served with dill butter sauce, smoked carrot puree and roasted beets
Pulled pork burgare serveras med BBQ-sås, tomat, lök, sallad samt sötpotatispommes 149:-
Pulled pork burger served with BBQ-sauce, tomato, onion, lettuce and sweet potato fries
Hjortgryta serveas med selleripuré samt rödvinskokt lök
Deer stew served with celery puree and red wine cooked onion
Cannelloni fylld med ricottaost, tryffel och svamp. Serveras med porcinibechamelsås samt parmesanchips
Cannelloni with ricotta cheese, truffle and mushrooms. Served with porcini bechamel sauce and parmesan chips
Caesarsallad med kyckling & bacon eller friterad halloumi eller portabello (vegan)
Caesar salad with chicken & bacon or deep fried halloumi or portobello mushroom (vegan)

Affärslunch 2-rätters/ Business lunch two courses

Honungsgratinerad chèvre serveras med valnötter samt rödbetor
Honey baked chèvre served with walnuts and beetroots
Hjortgryta serveras med selleripuré samt rödvinskokt lök
Deer stew served with celery puree and red wine cooked onion
Cheesecake serveras med bär
Cheesecake served with berries

Förrätt / Starter

Honungsgratinerad chèvre serveras med valnötter samt rödbetor
Honey baked chèvre served with walnuts and beetroots
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon

Efterrätt / Dessert

Cheesecake serveras med bär
Cheesecake served with berries
Tryffelpralin
Truffle