À la carte - Vecka 48

Varmrätt / Main Course

Baljväxtbiff serveras med pepparotssås, kokt potatis samt vintergrönsaker
Leguminous plant patty served with horseradish sauce, boiled potatoes and winter vegetables
Pocherad sej serveras med dill velouté, potatispuré samt brynt kål
Poached saithe served with dill velouté, masched potatoes and browned cabbage
Oxbringa serveras med pepparotssås, kokt potatis samt vintergrönsaker
Beef brisket served with horseradish sauce, boiled potatoes and winter vegetables
Högrevsburgare serveras med cheddarost, pommes, hamburgerdressing , sallad och tomat
Hamburger served white cheddar cheese, hamburger dressing, French fries, salad and tomato

Halloumiburgare serveras med pommes, hamburgerdressing, sallad och tomat
Halloumiburger served white hamburger dressing, French fries, salad and tomato
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Affärslunch/Business lunch

Förrätt eller dessert & varmrätt (fråga personalen)
Starter or dessert & main course ( ask staff)

Förrätt / Starter

Toast skagen toppad med citron
Toast Skagen served with lemon



Caesarsallad med kyckling och bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi
Caesarsallad med grillad portabello
Caesar salad with grilled portabello

Efterrätt / Dessert

Chokladkaka serveras med bärsås
Chocolate cake with berry sauce
Tryffelpralin
Truffle praline