À la carte - Vecka 45

Varmrätt / Main Course

Vegetarisk Coq au vin serveras med vtlöksfrästa haricots verts samt avorioris
Vegetarian Coq au vin served with garlic- fried haricotsverts and avoriorice
Stekt strömming serveras med potatispuré; skirat smör samt citron
Fried herring served with mashed potatoers, clarified butter and lemon
Coq au vin på kyckling serveras med vtlöksfrästa haricots verts samt avorioris
Coq au vin on chicken served with garlic- fried haricotsverts and avoriorice
Högrevsburgare serveras med cheddarost, pommes, hamburgerdressing , sallad och tomat
Hamburger served white cheddar cheese, hamburger dressing, French fries, salad and tomato

Halloumiburgare serveras med pommes, hamburgerdressing, sallad och tomat
Halloumiburger served white hamburger dressing, French fries, salad and tomato
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi
Caesarsallad med grillad portabello
Caesar salad with grilled portabello

Affärslunch/Business lunch

Förrätt eller dessert & varmrätt (fråga personalen)
Starter or dessert & main course ( ask staff)

Förrätt / Starter

Toast skagen toppad med citron
Toast Skagen served with lemon



Caesarsallad med kyckling och bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi
Caesarsallad med grillad portabello
Caesar salad with grilled portabello

Efterrätt / Dessert

Chokladkaka serveras med bärsås
Chocolate cake with berry sauce
Tryffelpralin
Truffle praline