À la carte - Vecka 38

Varmrätt / Main Course

Syster O Brors Husman – Viltfärslimpa serveras med potatispuré, pepparrotsgurka samt gräddsås
Wild game meatloaf served with potato puree, horseradish cucumber and cream sauce
Bakad sej serveras med linser, sardeller, kapris samt brynt citronette
Baked saithe served with lentils, anchovies, capers and citronette
Pulled pork-burgare serveras med coleslaw, romansallad samt sötpotatispommes
Pulled pork burger served with coleslaw, romaine lettuce and sweet potato fries
Sotad fläskfilé från svenska gårdar serveras med sallad på betor, dragon samt parmesan
Blackened pork fillet served with salad on beets, tarragon and parmesan
Sotad rotselleri serveras med sallad på betor, dragon samt parmesan 155:-
Blackened celeriac served with salad on beets, tarragon and parmesan
Caesarsallad med kyckling & bacon eller friterad halloumi eller portabello (vegan)
Caesar salad with chicken & bacon or fried halloumi or portobello mushroom (vegan)

Affärslunch 2-rätters/ Business lunch two courses

Gravad lax serveras med dillkräm, krutonger samt vattenkrasse
Cured salmon served with dill cream, croutons and watercress
Sotad fläskfilé från svenska gårdar serveras med sallad på betor, dragon samt parmesan
Blackened pork fillet served with salad on beets, tarragon and parmesan
Hallonsorbet serveras med vaniljsmulor
Raspberry sorbet served with vanilla crumble

Förrätt / Starter

Gravad lax serveras med dillkräm, krutonger samt vattenkrasse
Cured salmon served with dill cream, croutons and watercress
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon

Efterrätt / Dessert

Hallonsorbet serveras med vaniljsmulor
Raspberry sorbet served with vanilla crumble
Tryffelpralin
Truffle