À la carte - Vecka 37

Varmrätt / Main Course

Syster O Brors Husman – Äppelfläsk från svenska gårdar serveras med stuvad kål, timjanreduktion samt potatisflarn
Apple pork served with stewed cabbage, thyme sauce and potato chips
Konfiterad torsk serveras med potatis- och lökkräm, friterad purjolök samt kräftolja
Confit cod served with potato and onion cream, fried leek and crayfish oil
Högrevsburgare serveras med ölbräserad lök, saltgurka, prästost samt pommes
Prime rib burger served with beer fried onion, pickles, cheese and fries
Grillat innanlår serveras med sotade rotfrukter, persiljesås samt arancini på Karljohansvamp
Grilled topside steak served with blackened vegetables, parsley sauce and mushroom arancini
Konfiterad blomkål serveras med sotade rotfrukter, persiljesås samt arancini på karljohansvamp
Confit cauliflower served with blackened vegetables, parsley sauce and mushroom arancini
Caesarsallad med kyckling & bacon eller friterad halloumi eller portabello (vegan)
Caesar salad with chicken & bacon or fried halloumi or portobello mushroom (vegan)

Affärslunch 2-rätters/ Business lunch two courses

Kräftröra serveras med rågbröd, citron samt plocksallad
Crayfish hash served on rye bread, lemon and salad
Grillat innanlår serveras med sotade rotfrukter, persiljesås samt arancini på Karljohansvamp
Grilled topside steak served with blackened vegetables, parsley sauce and mushroom arancini
Hallonkaka serveras med limekräm
Raspberry cake served with lime cream

Förrätt / Starter

Kräftröra serveras med rågbröd, citron samt plocksallad
Crayfish hash served on rye bread, lemon and salad
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon

Efterrätt / Dessert

Hallonkaka serveras med limekräm
Raspberry cake served with lime cream
Tryffelpralin
Truffle