À la carte - Vecka 35

Varmrätt / Main Course

Syster O Brors Husman – Wallenbergare serveras med potatispuré, rårörda lingon, ärtor samt skirat smör
Ground veal burger served with potato puree, lingonberries, green peas and clarified butter
Grillad lax serveras med färskpotatissallad, citron och dillcreme
Grilled salmon served with new potato salad, lemon and dill cream
Kycklingburgare serveras med avokadocreme, tomatsallad, rödlök samt sötpotatispommes
Chickenburger served with avocado cream, tomato salad, red onion and sweet potato fries
Kalventrecote serveras med palsternacksterrin, sallad på gröna bönor och cocktailtomat samt rödvinssky
Veal entrecote with parsnip terrine and red wine gravy served with green bean and tomato salad
Grillad portabello serveras med palsternacksterrin, sallad på gröna bönor och cocktailtomat samt rödvinssky
Grilled portobello mushroom with parsnip terrine and red wine gravy, served with green bean and tomato salad
Caesarsallad med kyckling & bacon eller friterad halloumi eller portabello (vegan)
Caesar salad with chicken & bacon or fried halloumi or portobello mushroom (vegan)

Affärslunch 2-rätters/ Business lunch two courses

Serranoskinka serveras med melon samt balsamicoreduktion
Serrano ham and melon served with balsamic reduction
Kalventrecote serveras med palsternacksterrin, sallad på gröna bönor och cocktailtomat samt rödvinssky
Veal entrecote with parsnip terrine and red wine gravy served with green beans and tomato salad
Äppelkaka serveras med vaniljsås
Apple cake served with vanilla custard

Förrätt / Starter

Serranoskinka serveras med melon samt balsamicoreduktion
Serrano ham and melon served with balsamic reduction
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon

Efterrätt / Dessert

Äppelkaka serveras med vaniljsås
Apple cake served with vanilla custard
Tryffelpralin
Truffle