À la carte - Vecka 26

Varmrätt / Main Course

Syster O Brors Husman – Lågtempererad fläskkarré serveras med grönpepparsås samt potatisgratäng
Slow roasted pork loin served with green peppercorn sauce and potato gratin
Skaldjursrisotto serveras med grillad citron samt parmesanchips
Seafood risotto served with grilled lemon and parmesan crisps
Halloumiburgare serveras med avokadocreme, grillad paprika samt sötpotatis pommes
Halloumi burger served with avocado cream, grilled capsicum and sweet potato fries
Vildsvinsinnerfilé serveras med rotfruktstimbal, picklad svartrot samt portvinssås
Wild boar tenderloin served with vegetable timbale, pickled salsify and port wine sauce
Svamprisotto serveras med ruccola samt parmesanchips
Mushroom risotto served with arugula and parmesan crisps
Caesarsallad med kyckling & bacon eller friterad halloumi eller portabello (vegan)
Caesar salad with chicken & bacon or fried halloumi or portobello mushroom (vegan)

Affärslunch 2-rätters/ Business lunch two courses

Tomat- och mozzarellasallad serveras med basilikavinägrett
Tomato & mozzarella salad served with basil vinaigrette
Vildsvinsinnerfilé serveras med rotfruktstimbal, picklad svartrot samt portvinssås
Wild boar tenderloin served with vegetable timbale, pickled salsify and port wine sauce
Äppelkaka serveras med vaniljglass
Apple cake served with vanilla ice cream

Förrätt / Starter

Tomat- och mozzarellasallad serveras med basilikavinägrett
Tomato & mozzarella salad served with basil vinaigrette
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon

Efterrätt / Dessert

Äppelkaka serveras med vaniljglass
Apple cake served with vanilla ice cream
Tryffelpralin
Truffle