À la carte - Vecka 23

Varmrätt / Main Course

Syster O Brors Husman – Grillad kyckling med BBQ-sås, cole slaw och grillad sötpotatis
Grilled chicken with BBQ sauce, cole slaw and grilled sweet potato
Sejfilé med Västerbottensarancini, dillcreme och grillad citron
Saithe with cheese arancini, dill cream and grilled lemon
Steak sandwich med soltorkad tomatdressing med ruccola, tomat, lök samt pommes
Steak sandwich with sundried tomato dressing with arugula, tomato, onion and fries
Vildandsbourguignon med svamp och sidfläsk samt potatis- & selleripuré
Wild duck bourguignon with mushroom and pork bellies and potato- and celery puree
Gnocchi med tomat- & basilikasås med friterad halloumi
Gnocchi with tomato- & basil sauce with fried halloumi
Caesarsallad med kyckling & bacon eller friterad halloumi eller portabello (vegan)
Caesar salad with chicken & bacon or fried halloumi or portobello mushroom (vegan)

Affärslunch 2-rätters/ Business lunch two courses

Saffransgravad lax med citron och fänkålssallad
Saffron cured salmon with lemon and fennel salad
Vildandsbourguignon med svamp och sidfläsk samt potatis- & selleripuré
Wild duck bourguignon with mushroom and pork bellies and potato- and celery puree
Vit chokladmousse
White chocolate mousse

Förrätt / Starter

Saffransgravad lax med citron och fänkålssallad
Saffron cured salmon with lemon and fennel salad
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon

Efterrätt / Dessert

Vit chokladmousse
White chocolate mousse
Tryffelpralin
Truffle