À la carte - Vecka 14

Varmrätt / Main Course

Syster O Brors Husman – Stekt fläsk med löksås samt kokt potatis
Fried pork with onion sauce served with boiled potatoes
Blomkålsbakad torsk serveras med persiljerotspuré samt sås Ninon
Cauliflower baked cod served with parsley root puree and Ninon sauce
Högrevsburgare serveras med Pepper Jack ost, lökringar samt pommes
Prime rib burger served with Pepper Jack cheese, onion rings and fries
Grillat högrev serveras med kaka på rotfrukter och tryffel samt glaserad lök
Grilled chuck steak served with vegetables cake with truffle and caramelised onions
Linsbiff serveras med kaka på rotfrukter och tryffel samt glaserad lök
Lentil steak served with vegetables cake with truffle and caramelised onions
Caesarsallad med kyckling & bacon eller friterad halloumi eller portabello (vegan)
Caesar salad with chicken & bacon or fried halloumi or portobello mushroom (vegan)

Affärslunch 2-rätters/ Business lunch two courses

Sallad på fetaost, bakad tomat och syrad gurka, serveras med vitlökskrutonger
Salad with feta cheese, baked tomato, soured cucumber and garlic croutons
Grillat högrev serveras med kaka på rotfrukter och tryffel samt glaserad lök
Grilled chuck steak served with vegetable cake with truffle and caramelised onions
Cheesecake serveras med bärkompott
Cheesecake served with berry compote

Förrätt / Starter

Sallad på fetaost, bakad tomat och syrad gurka, serveras med vitlökskrutonger
Salad with feta cheese, baked tomato,soured cucumber, and garlic croutons
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon

Efterrätt / Dessert

Cheesecake serveras med bärkompott
Cheesecake served with berry compote
Tryffelpralin
Truffle