Dagens lunch - Vecka 6

Måndag
Kycklingfärsbiff serveras med gratinerad pasta samt soltorkad tomatsky
Fiskgratäng serveras med räkor, potatispuré samt citron
Fetaost och broccolibiff serveras med potatispuré samt tomat- och löksallad
Tisdag
Panerad fisk serveras med skagenröra, dillkokt potatis samt citron
Biff Lindström serveras stekt ägg, stekt potatis samt skysås
Linsbiff serveras med stekt ägg, stekt potatis samt skysås
Onsdag
Fläskkarré serveras med svampsås, haricots verts samt potatisgratäng
Laxpudding serveras med skirat smör samt råmarinerade grönsaker
Gratinerad blomkål serveras med svampsås, haricots verts samt potatisgratäng
Torsdag
Parmesangratinerad kyckling serveras med örtrisotto, grillade grönsaker samt rödvinssky
Pasta carbonara serveras med riven parmesan
Auberginegratäng serveras med mozzarella samt basilika
Fredag
Wallenbergare serveras med skirat smör, lingon , gröna ärtor samt potatispuré
Paella serveras med grillad citron samt vitlöksbröd
Arancini serveras med tomatsås, grillad citron samt vitlöksbröd