Dagens lunch - Vecka 51

Måndag
Örtfalafel serveras med rotfruktsrisotto samt rostad vitlökssky
Örtkyckling (svensk) serveras med rotfruktsrisotto samt rostad vitlökssky
Spagetti serveras med fläsk, tomat, bakad lök samt parmesan
Tisdag
Fransk grönsaksgryta serveras med vitlöksbröd samt aioli
Fiskgryta serveras med vitlöksbröd samt aioli
Boeuf Lyonnaise (oxbringa, potatis, lök) serveras med rödvinssky
Onsdag
Bön- och linsgulasch serveras med surkål samt smetana
Gulasch på fläskkarré (svensk) serveras med surkål samt smetana
Currykyckling (svensk) serveras med sesam, chili samt kikärtor
Torsdag
Baljväxtburrito serveras med ris samt tomatsalsa
Fänkålsbakad torsk (MSC) serveras med saffranspotatis samt skaldjurssås
Pytt Bellman serveras med rödbetor samt ägg
Fredag
Quinoa- och blomkålsbiff serveras med tryffeldipp, klyftpotatis samt saltbakade rotfrukter
Nattbakad biff serveras med tryffelbearnaise, klyftpotatis samt saltbakade rotfrukter
Banger and mash serveras med löksky samt ärtor