Dagens lunch - Vecka 49

Måndag
Lins- och blomkålslimpa serveras med timjanpotatis morötter samt skysås
Viltfärsbiff (svensk) serveras med timjanpotatis, morötter samt skysås
Kyckling tikka masala serveras med ris samt kokosmjölk
Tisdag
Höstgryta på rotfrukter och gråärta serveras med persiljepotatis samt picklade rödbetor
Olivbakad fisk (msc) serveras med tomatconcassé samt rispilaff
Kalops (svensk) serveras med persiljepotatis samt picklade rödbetor
Onsdag
Kikärtsbiff serveras med sallad på betor samt helt havre
Pannbiff serveras med löksky, gurka samt råstekt potatis
Citron- och rosmarinkyckling (svensk) serveras med sallad på rostade betor samt helt havre
Torsdag
Pumpafalafel serveras med ljummen bulgursallad samt morotsmojo
Fläskstek (svensk) serveras med persiljesås gotländska rotfrukter samt äppelmos
Lammfärsbiff serveras med ljummen bulgursallad samt morotsmojo
Fredag
Persilja- och gulärtsbiff serveras med rotfruktsgratäng, syltade lingon samt skogssvampssås
Grillad nötrulle (svensk) serveras med rotfruktsgratäng, syltade lingon samt skogssvampssås
Isterband serveras med stuvad potatis samt rödbetor