Dagens lunch - Vecka 42

Måndag
Biff på edamamebönor serveras med rotfruktsstomp samt persiljesås
Bräserat högrev serveras med rotfruktsstomp samt persiljesås
Chorizo serveras med bulgursallad samt fetaostkräm
Tisdag
Burgundisk grönsaksgryta serveras med ris samt örtkräm
Stekt strömming serveras med potatispuré samt lingon
Burgundisk kyckling serveras med ris samt örtkräm
Onsdag
Vegetariska bönbiffar serveras med ajvar samt råstekt potatis
Persiljebakad karré (Rocklunda) serveras med rostad vitlökssky samt risotto
Nötfärsbiffar med oliver och fetaost serveras med ajvar, gräddfil samt råstekt portatis
Torsdag
Chipotlekryddad quinoabiff serveras med gratinerad bönsallad, majskräm samt tomatsalsa
Chopotlekyckling serveras med gratinerad bönsallad, majskräm samt tomatsalsa
Pytt Bellman serveras med rödbetor samt ägg
Fredag
Moussaka på linser serveras med fetaostkräm
Fläsknoisette (Rocklunda) serveras med rödvinssky, potatisgratäng samt haricots verts
Pocherad sej (MSC) servera med citronsås samt ljummen bulgursallad