Dagens lunch - Vecka 4

Måndag
Grönpepparbiff med kokt potatis, gräddsås samt pressgurka
Jambalaya serveras med chilidipp samt vitlöksbröd
Quinoagryta serveras med chilidipp och vitlöksbröd
Tisdag
Citronbakad sejfilé serveras med potatispuré och remouladsås
Pasta bolognese serveras med ruccolasallad samt riven parmesan
Svamp bolognese serveras med pasta, ruccolasallad samt riven parmesan
Onsdag
Brässerat högrev serveras med rotfruktsgratäng, skysås samt haricots verts
Ugnsgratinerad falukorv serveras med potatispuré samt tomatsås
Bönbiff serveras med rotfruktsgratäng, skysås samt haricots verts
Torsdag
Äppelspäckad fläsksida serveras med cidersås, rostad potatis samt råmarinerade rotfrukter
Kokospanerad fisk serveras med röd currysås, basmatiris samt wokade grönsaker
Linsgryta med kokosmjölk, basmatiris samt wokade grönsaker
Fredag
Grillad BBQ-kyckling serveras med coleslaw samt klyftpotatis
Frikadeller med tomatsås samt gratinerad pasta
Rödbetsbiff serveras med sallad på quinoa, fetaost samt spenat