Dagens lunch - Vecka 36

Måndag
DAGENS VEGETARISKA: Vegetarisk tandoorigryta med kokosmjölk serveras med basmatiris
DAGENS: Pasta Carbonara serveras med riven ost
KOCKENS VAL: Tandoorikyckling serveras med basmatiris samt kokosmjölk
Tisdag
DAGENS VEGETARISKA: Vegetarisk pyttipanna serveras med stekt ägg samt rödbetor
DAGENS: Pyttipanna serveras med stekt ägg samt rödbetor
KOCKENS VAL: Panerad sej serveras med dillkokt potatis samt remouladesås
Onsdag
DAGENS VEGETARISKA: Gråärts biff serveras med rotfrukter samt persiljesås
DAGENS: Gratinerad falukorv serveras med potatispuré
KOCKENS VAL: Bräserad oxbringa serveras med rotfrukter samt persiljesås
Torsdag
DAGENS VEGETARISKA: Lins-och svamplasagne Alforno
DAGENS: Lasagne Alforno
KOCKENS VAL: Fisk-och skaldjursgryta serveras med dragonmajonnäs samt vitlöksbröd
Fredag
DAGENS VEGETARISKA: Grönsaksbiff serveras med stekt potatis, ärtor samt rödvinssås

KOCKENS VAL: Schnitzel serveras med stekt potatis, ärtor samt rödvinssås