Dagens lunch - Vecka 34
Måndag
DAGENS VEGETARISKA: Rosmarinkryddad linsbiff serveras med grönsakscouscous samt citronyoghurt
DAGENS: Chili con carne serveras med ris samt gräddfil
KOCKENS VAL: Rosmarinbakad kyckling serveras med grönsakscouscous samt citronyoghurt
Tisdag
DAGENS VEGETARISKA: Blomkålsfalafel serveras med krämig rispilaff samt örtvinägrett
DAGENS: Pannbiff serveras med stekt lök, sky sås samt kokt potatis
KOCKENS VAL: Tomatbakad sej serveras med krämig rispilaff samt örtvinägrett
Onsdag
DAGENS VEGETARISKA: Svampbiff serveras med pasta pomodoro
DAGENS: Kyckling serveras med pasta pomodoro
KOCKENS VAL: Örtstekt fläskkarré serveras med persiljepotatis, picklade grönsaker samt rödvinsås
Torsdag
DAGENS VEGETARISKA: Raggmunk serveras med krispigt kål samt lingon
DAGENS: Raggmunk serveras med stekt fläsk samt lingon
KOCKENS VAL: Kycklingjambalaya serveras med chilikräm
Fredag
DAGENS VEGETARISKA: Kikärtsbiff serveras med potatisgratäng, tomat, rödlök samt skysås
KOCKENS VAL: Grillad kalvstek serveras med potatisgratäng, tomat, rödlök samt skysås