Dagens lunch - Vecka 24

Måndag
Konfiterad kyckling serveras med tomatslungad pasta samt parmesan
BBQ-rubbad svensk fläskkarré serveras med gotländska rotfrukter samt vitlöksdipp
Örtrostad svamp serveras med tomatslungad pasta samt parmesan
Tisdag
Panerad fisk serveras med curryremoulad, citron samt dillpotatis
Svensk lammfärsbiff serveras med rostade betor från Gotland, quinoa samt honung- och rosmarinkräm
Vegansk fetaost serveras med rostade betor från Gotland, quinoa samt honung- och rosmarinkräm
Onsdag
Wokad fläskkarré serveras med röd currysås, grönsaker och basmatiris
Kummel serveras med potatispuré, citron samt romcreme
Grönsakswok serveras med tofu, röd currysås samt basmatiris
Torsdag
Nötfärsbiff serveras med potatispuré, rosmarinsky samt haricots verts
Grillkryddad kyckling serveras med stekt ris och bönor samt tomatsalsa
Veganfärsbiff serveras med potatispuré, rosmarinsky samt haricots verts
Fredag
Grillad kalv Tri Tip serveras med bearnaisesås, klyftpotatis samt tomat- och löksallad
Nattbakad fläsksida av svensk rapsgris serveras med löksås samt färskpotatis
Grillad portabello serveras med bearnaisesås, klyftpotatis samt tomat- och löksallad