Dagens lunch - Vecka 21

Måndag
Örtbakad kyckling serveras med gräddkokt risoni samt tryffelsky
Laxpudding serveras med skirat smör samt citron
Ört- och linsjärpe serveras med gräddkokt risoni samt tryffelsky
Tisdag
Rimmad sej serveras med gräslökshollandaise samt rostad potatis
Chili- och ingefärskarré serveras med wokade grönsaker samt basmatiris
Asiatisk svampgryta serveras med wokade grönsaker samt basmatiris
Onsdag
Helstekt kotlettrad serveras med vårgrönsaker, rostad potatis samt ört- och vitlökssmör
Sesamkyckling serveras med sojamajonnäs, sallad på rimmad rättika, rädisa samt nudlar
Sesambrynt linsbiff serveras med sojamajonnäs, sallad på rimmad rättika, rädisa samt nudlar
Torsdag
Nötfärsspett serveras med sallad på fetaost, bulgur, paprika samt skysås
Fylld chorizo serveras med potatissallad samt tomatsalsa
Blomkålsfalafel serveras med sallad på fetaost, bulgur, paprika samt skysås
Fredag
Lövbiff serveras med bearnaisesås, råstekt potatis samt bakad tomat
Kyckling Bolognese serveras med spaghetti samt parmesan
Kryddad ärtbiff serveras med bearnaisesås, råstekt potatis samt bakad tomat