Dagens lunch - Vecka 19

Måndag
Rödvinskyckling serveras med lökkompott, persiljemorötter samt potatispuré
Dijonbakad sej serveras med dragonsås samt rostade rotfrukter
Blomkåls- och ärtbiff serveras med lökkompott, persiljemorötter samt potatispuré
Tisdag
Dillgratinerad fisk serveras med citron samt kokt potatis
Kryddiga nötfärsjärpar serveras med chèvreostkräm samt grönsakscouscous
Kryddiga vegjärpar serveras med chèvreostkräm samt grönsakscouscous
Onsdag
Slottsstek serveras med gräddsås, inlagd gurka samt kokt potatis
Sesamkyckling serveras med friterat chiliris samt sallad på gurka och koriander
Falafel serveras med friterat chiliris samt sallad på gurka och koriander
Torsdag
Paprikarostad karré serveras med olivpotatis samt tzatziki
Fiskgryta serveras med saffransaioli samt vitlöksbröd
Lins- och paprikabiff serveras med olivpotatis samt tzatziki
Fredag
Pljeskavica serveras med ajvar, gräddfil, lök sam råstekt potatis
Korvstroganoff serveras med ris
Bönpljeskavica serveras med ajvar, gräddfil, lök samt råstekt potatis