À la carte - Vecka 9

Varmrätt / Main Course

Oxkinds Bourguignon med champinjoner, lök och sidfläsk samt pepparrotspuré
Ox cheek Bourguignon with mushrooms, onion and bacon served with horseradish puree
Varmrökt lax med dillstuvad potatis, citron samt hovmästarsås
Hot smoked salmon with dill stewed potato, lemon and mustard sauce
Högrevsburgare med gorgonzola och karamelliserad lök samt sallad, tomat, pommes och Dijondressing
Beef patty with Gorgonzola and caramelized onion served with lettuce, tomato, French fries and Dijon dressing
Lammbringa fylld med mozzarella och grillad paprika serveras med kronärtskockspuré samt rostad vitlökssky
Lamb brisket filled with mozzarella and grilled pepper served with artichoke puree and roasted garlic sauce
Bakad auberginpiccata med sallad på mozzarella och grillad paprika serveras med kronärtskockspuré
Baked eggplant piccata served with mozzarella and grilled pepper salad and artichoke puree
Caesarsallad med kyckling & bacon eller friterad halloumi eller portabello (vegan)
Caesar salad with chicken & bacon or fried halloumi or portobello mushroom (vegan)

Affärslunch 2-rätters/ Business lunch two courses

Tomat& mozzarellasallad
Tomato& mozzarella salad
Lammbringa fylld med mozzarella och grillad paprika serveras med kronärtskockspuré samt rostad vitlökssky
Lamb brisket filled with mozzarella and grilled pepper served with artichoke puree and roasted garlic sauce
Blåbärskaka med vaniljglass
Blueberry cake served with vanilla ice cream

Förrätt / Starter

Tomat& mozzarellasallad
Tomato& mozzarella salad
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon

Efterrätt / Dessert

Blåbärskaka med vaniljglass
Blueberry cake served with vanilla ice cream
Tryffelpralin
Truffle