À la carte - Vecka 8

Varmrätt / Main Course


Spenat och quinoabiff serveras med gratinerad pasta, grillade grönsaker samt rostad vitlökssky
Spinach and quinoa patty served with gratinated pasta, grilled vegetables and roasted garlic gravy
Pocherad torsk serveras med skaldjursminestrone, saffransrouille samt citronchips
Poached cod served with seafood minestrone, saffron rouille and lemon chips
Bräserad oxkind serveras med potatispuré, tryffelsås samt rostade betor
Braised beef cheek served with mashed potatoes, truffle gravy and roasted beets


Högrevsburgare serveras med cheddarost, pommes, hamburgerdressing , sallad och tomat
Hamburger served white cheddar cheese, hamburger dressing, French fries, salad and tomato

Halloumiburgare serveras med pommes, hamburgerdressing, sallad och tomat
Halloumiburger served white hamburger dressing, French fries, salad and tomato
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Affärslunch/Business lunch

Förrätt eller dessert & varmrätt (fråga personalen)
Starter or dessert & main course ( ask staff)

Förrätt / Starter

Toast skagen toppad med citron
Toast Skagen served with lemon



Caesarsallad med kyckling och bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Efterrätt / Dessert

Äppeltarte serveras med bärsås
Apple tart served with berry sauce
Tryffelpralin
Truffle praline