À la carte - Vecka 6

Varmrätt / Main Course

Italiensk kalvfärsbiff med grönsaksris och tomat/basilikasås
Italian minced veal patty with vegetable rice and tomato/basil sauce
Sotad lax med vinkoktfänkål, dillkoktpotatis samt hummermajonnäs
Blackened salmon with wine poached fennel and lobster mayonnaise
Pulled pork med barbecuesås och coleslaw, sallad, tomat, lök samt pommes
Pulled pork with barbecue sauce, coleslaw, lettuce, tomato, onion and French fries
Bräserade dovhjortslägg med kastanjpuré och bacon, serveras med gratinerad jordärtskocka samt skysås
Braised deer shanks with chestnut puree and bacon, served with gratinated Jerusalem artichokes and gravy
Halloumi & kronärtkocksbiff med grönsaksris och tomat/basilikasås
Halloumi & artichoke patty served with vegetable rice and tomato/basil sauce
Caesarsallad med kyckling & bacon eller friterad halloumi eller portabello (vegan)
Caesar salad with chicken & bacon or fried halloumi or portobello mushroom (vegan)

Affärslunch 2-rätters/ Business lunch two courses

Grekisksallad
Greek salad
Bräserade dovhjortslägg med kastanjpuré och bacon, serveras med gratinerad jordärtskocka samt skysås
Braised deer shanks with chestnut puree and bacon, served with gratinated Jerusalem artichokes and gravy
Vaniljpannacotta med bär
Vanilla panna cotta with berry

Förrätt / Starter

Grekisksallad
Greek salad
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon

Efterrätt / Dessert

Grekisksallad
Greek salad

Tryffelpralin
Truffle