À la carte - Vecka 51

Varmrätt / Main Course

Grillad kycklingfilé med grönpepparsås samt råstektpotatis
Grilled filet of chicken served with green pepper sauce and raw fried potato
Fisk piccata med ris och tomatsås, ruccolasallad samt parmesanchips
Fish piccata served with rice and tomato sauce, arugula and parmesan chips
Halloumiburgare med sötpotatispommes, sallad, tomat och lök samt kapris& parmesandipp
Halloumi burger served with sweet potato fries, lettuce, tomato& onion and caper& parmesan dip
Dillkött på lamm med fondantpotatis och knippmorötter
Dill meat with lamb served with fondant potato and carrots
Honungsbakade betor med fetaosttimbal och ruccolasallad
Honey baked beets served with feta cheese timbal and arugula salad
Caesarsallad med kyckling & bacon eller friterad halloumi eller portabello (vegan)
Caesar salad with chicken & bacon or fried halloumi or portobello mushroom (vegan)

Affärslunch 2-rätters/ Business lunch two courses

Gravad lax med hovmästarsås
Cured salmon served with mustard sauce
Dillkött på lamm med fondantpotatis och knippmorötter
Dill meat with lamb served with fondant potato and carrots
Champagnesorbet
Champagne sorbet

Förrätt / Starter

Gravad lax med hovmästarsås
Cured salmon served with mustard sauce
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon

Efterrätt / Dessert

Champagnesorbet
Champagne sorbet
Tryffelpralin
Truffle