À la carte - Vecka 51

Varmrätt / Main Course

Syster O Brors Husman
Vilt Bourguignon med rostat sidfläsk, svamp och lök. Serveras med gnocchi
Game Bourguignon with roasted pork belly, mushrooms and onion. Served with gnocchi.
Havets Wallenbergare serveras med potatispuré, gröna ärtor, räkor och skirat smör
Fish burger served with potato puree, green peas, shrimps and melted butter
Högrevsburgare med ost, serveras med sallad, tomat, lök, hamburgerdressing och pommes frites
Prime rib burger with cheese, lettuce, tomato, onion, dressing, served with fries
Gnocchi med halloumi, svamp och lök. Serveras med persiljecremé
Ghocchi with halloumi, mushrooms and onion. Served with parsley cream sauce
Caesarsallad med kyckling & bacon eller friterad halloumi, serveras med romansallad, cocktailtomat, rödlök, parmesan, dressing samt krutonger
Caesar salad with chicken & bacon or deep-fried halloumi, served with roman salad, cocktail tomatoes, red onion, parmesan cheese, dressing and croutons

Affärslunch 2-rätters/ Business lunch two courses

Toast Skagen
Shrimp salad on toast
Varmrätt från menyn
Main course from the menu
Chokladkaka med glass
Chocolate cake with ice cream

Förrätt / Starter

Toast Skagen
Shrimp salad on toast
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon

Efterrätt / Dessert

Chokladkaka med glass
Chocolate cake with ice cream
Tryffelpralin
Truffle