À la carte - Vecka 50

Varmrätt / Main Course

Älgfärsbiff med rotfruktskrokett, enbärsgräddsås samt tranbär
Elk patty with root vegetable croquette, juniper cream sauce and cranberry
Pocherad sejfilé med pommes duchesse, skaldjurssås samt dillpicklad gurka& fänkål
Poached fillet of saithe with French duchesse, shellfish sauce and dill pickled cucumber and fennel
Högrevsburgare med ost& bacon, ranchdipp, pommes, sallad, tomat& lök
Meat burger with cheese and bacon, ranch dip, French fries, lettuce, tomato& onion
Grillad kalventrecote med tempura friterade grönsaker samt asian style barbecuesås
Grilled veal entrecote with vegetable tempura and Asian style barbecue sauce
Grillad svamp med tempura friterade grönsaker samt asian style barbecuesås
Grilled mushroom with vegetable tempura and Asian style barbecue sauce
Caesarsallad med kyckling & bacon eller friterad halloumi eller portabello (vegan)
Caesar salad with chicken & bacon or fried halloumi or portobello mushroom (vegan)

Affärslunch 2-rätters/ Business lunch two courses

Blomkålssoppa med vitlökskrutong
Cauliflower soup with garlic crouton
Grillad kalventrecote med tempura friterade grönsaker samt asian style barbecuesås
Grilled veal entrecote with vegetable tempura and Asian style barbecue sauce
Cheesecake
Cheesecake

Förrätt / Starter

Blomkålssoppa med vitlökskrutong
Cauliflower soup with garlic crouton
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon

Efterrätt / Dessert

Cheesecake
Cheesecake
Tryffelpralin
Truffle