À la carte - Vecka 50

Varmrätt / Main Course

Lins- och gråärtsbiff serveras med gotländska rotfrukter, persilja samt senapssky
Lentil and pea patty served with root vegetables, parsley and mustard gravy
Örtkyckling serveras med potatiskaka, slungade rotfrukter samt pepparsås
Herb chicken served with potato cake, tossed root vegetables and pepper sauce
Pocherad sej serveras med skaldjurssås, potatis- och blomkålspuré samt grillad citron
Poached saithe served with seafood sauce, potato and cauliflower puree and grilled lemon

Högrevsburgare serveras med cheddarost, pommes, hamburgerdressing , sallad och tomat
Hamburger served white cheddar cheese, hamburger dressing, French fries, salad and tomato

Halloumiburgare serveras med pommes, hamburgerdressing, sallad och tomat
Halloumiburger served white hamburger dressing, French fries, salad and tomato
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Affärslunch/Business lunch

Förrätt eller dessert & varmrätt (fråga personalen)
Starter or dessert & main course ( ask staff)

Förrätt / Starter

Toast skagen toppad med citron
Toast Skagen served with lemon



Caesarsallad med kyckling och bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Efterrätt / Dessert

Äppeltarte serveras med bärsås
Apple tart served with berry sauce
Tryffelpralin
Truffle praline