À la carte - Vecka 50

Varmrätt / Main Course

Gråärtsfalafel serveras med rostad palsternacka samt tryffelsky
Pea falafel served with roasted parsnip and truffle gravy
Hallstrad lax serveras med kaprishollandaise, sockerärtor samt kokt potatis
Salmon served with capers hollandaise, sugar peas and boiled potatoes
Rödvinsbräserad högrev serveras med rostad palsternacka samt tryffelsky
Red wine braised chuck roll served with parsnip and truffle gravy
Högrevsburgare serveras med cheddarost, pommes, hamburgerdressing , sallad och tomat
Hamburger served white cheddar cheese, hamburger dressing, French fries, salad and tomato

Halloumiburgare serveras med pommes, hamburgerdressing, sallad och tomat
Halloumiburger served white hamburger dressing, French fries, salad and tomato
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Affärslunch/Business lunch

Förrätt eller dessert & varmrätt (fråga personalen)
Starter or dessert & main course ( ask staff)

Förrätt / Starter

Toast skagen toppad med citron
Toast Skagen served with lemon



Caesarsallad med kyckling och bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Efterrätt / Dessert

Chokladkaka serveras med bärsås
Chocolate cake with berry sauce
Tryffelpralin
Truffle praline