À la carte - Vecka 49

Varmrätt / Main Course

Kål- och riccota fritters serveras med jordärtskocka, crudité på morot samt syrlig krassegrädde
Cabbage and ricotta fritters served with Jerusalem artichokes, carrot crudité and cress cream
Lågtempererad oxbringa serveras med bakad lök, picklad pumpa samt vinägersky
Brisket served with baked onions, pickled pumpkin and vinegar gravy
Halstrad lättrimmad torsk serveras med jordärtskocka, crudité på morot samt syrlig krassegrädde
Salmon served with Jerusalem artichokes, carrot crudité and cress cream
Högrevsburgare serveras med cheddarost, pommes, hamburgerdressing , sallad och tomat
Hamburger served white cheddar cheese, hamburger dressing, French fries, salad and tomato

Halloumiburgare serveras med pommes, hamburgerdressing, sallad och tomat
Halloumiburger served white hamburger dressing, French fries, salad and tomato
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Affärslunch/Business lunch

Förrätt eller dessert & varmrätt (fråga personalen)
Starter or dessert & main course ( ask staff)

Förrätt / Starter

Toast skagen toppad med citron
Toast Skagen served with lemon



Caesarsallad med kyckling och bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Efterrätt / Dessert

Äppeltarte serveras med bärsås
Apple tart served with berry sauce
Tryffelpralin
Truffle praline