À la carte - Vecka 49

Varmrätt / Main Course

Biff på rotfrukter och chiafrön serveras med karamelliserad lök, svamp samt potatispuré
Root vegetables and chia seeds beef served with caramelized onions, mushrooms and mashed potatoes
Fisk och skaldjursgryta serveras med vitlöksbröd samt aioli
Fish and seafood stew served with garlic bread and aioli
Bräserad oxkind serveras med karamelliserad lök, svamp samt potatispuré
Braised beef cheek served with caramelized onions, mushrooms and mashed potatoes
Högrevsburgare serveras med cheddarost, pommes, hamburgerdressing , sallad och tomat
Hamburger served white cheddar cheese, hamburger dressing, French fries, salad and tomato
Halloumiburgare serveras med pommes, hamburgerdressing, sallad och tomat
Halloumiburger served white hamburger dressing, French fries, salad and tomato
Caesarsallad med kyckling & bacon eller friterad halloumi
Caesar salad with chicken & bacon or fried halloumi


Förrätt / Starter

Toast skagen serveras med citron/ Toast skagen served whit lemon

Caesarsallad med kyckling och bacon / Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon

Efterrätt / Dessert

Cheesecake serveras med bärsås/ cheesecake served whit berry sauce

Tryffel