À la carte - Vecka 48

Varmrätt / Main Course

Syster O Brors Husman – Grillad kycklingfilé med rostade rotfrukter samt dragonsås
Grilled chicken fillet with roasted root vegetables and tarragon sauce
Pocherad torsk med potatispuré, räkor, pepparrot samt skirat smör
Poached cod with potato puree, shrimps, horseradish and melted butter
Dubbel cheeseburgare med hamburgardressing, pommes, tomat, lök samt sallad
Double cheeseburger with hamburger sauce, fries, tomato, onion and lettuce
Halstrad tonfisk med misorostad rotselleri, friterad vårrulle samt kallpressad ingefärsbuljong
Seared tuna with miso roasted celeriac, spring roll and cold pressed ginger broth
Halstrad portabello med misorostad rotselleri, friterad vårrulle samt kallpressad ingefärsbuljong
Seared portobello with miso roasted celeriac, spring roll and cold pressed ginger broth
Caesarsallad med kyckling & bacon eller friterad halloumi eller portabello (vegan)
Caesar salad with chicken & bacon or fried halloumi or portobello mushroom (vegan)

Affärslunch 2-rätters/ Business lunch two courses

Mozzarellaterrin med balsamico glaze
Mozzarella terrine with balsamic glaze
Halstrad tonfisk med misorostad rotselleri, friterad vårrulle samt kallpressad ingefärsbuljong
Seared portobello with miso roasted celeriac, spring roll and cold pressed ginger broth
Chokladkaka med vaniljglass
Chocolate cake with vanilla ice cream

Förrätt / Starter

Mozzarellaterrin med balsamico glaze
Mozzarella terrine with balsamic glaze
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon

Efterrätt / Dessert

Chokladkaka med vaniljglass
Chocolate cake with vanilla ice cream
Tryffelpralin
Truffle