À la carte - Vecka 47

Varmrätt / Main Course

Syster O Brors Husman – Kalvschnitzel serveras med stekt potatis, rödvinssky samt kapriskräm
Veal escalope served with fried potatoes, red wine gravy and creamy caper dip
Fisk- och skaldjursgryta serveras med krutonger samt aioli
Seafood stew served with croutons and aioli
Kycklingfärsburgare serveras med chili- och limedipp, avokado samt sötpotatispommes
Chicken burger served with chili and lime dip, avocado and sweet potato fries
Oxkind serveras med persiljerotspuré, rödvinssky samt rostade gotlandsmorötter
Beef cheek served with parsley root puree, red wine gravy and roasted carrots
Halloumi serveras med persiljerotspuré, rödvinssky samt rostade gotlandsmorötter
Halloumi served with parsley root puree, red wine gravy and roasted carrots
Caesarsallad med kyckling & bacon eller friterad halloumi eller portabello (vegan)
Caesar salad with chicken & bacon or fried halloumi or portobello mushroom (vegan)

Affärslunch 2-rätters/ Business lunch two courses

Västerbotterpaj serveras med stenbitsrom, gräslökskräm samt citron
Swedish cheese pie served with roe, chives cream and lemon
Oxkind serveras med persiljerotspuré, rödvinssky samt rostade gotlandsmorötter
Beef cheek served with parsley root puree, red wine gravy and roasted carrots
Pannacotta serveras med bärkompott
Panna cotta served with berry compote

Förrätt / Starter

Västerbotterpaj serveras med stenbitsrom, gräslökskräm samt citron
Swedish cheese pie served with roe, chives cream and lemon
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon

Efterrätt / Dessert

Pannacotta serveras med bärkompott
Panna cotta served with berry compote
Tryffelpralin
Truffle