À la carte - Vecka 47

Varmrätt / Main Course

Sojabrynt portabello serveras med nudlar, wokade grönsaker samt currysås
Soyfried portabello served with noodles, stir-fried vegetables and curry sauce
Ädelostfylld kyckling serveras med rödbetspuré, grillad rosésallad samt rödvinssås
Bluecheese stuffed chicken served with beetroot pureé, grilled rosé salad and red wine sauce
Smörstekt Uerfilé serveras med ljummen sallad på gurka, dill och rädisa samt beurre blanc på gräslök
Butter-fried Uer served with a warm salad of cucumber, dill, radish and chive beurre blanc
Högrevsburgare serveras med cheddarost, pommes, hamburgerdressing , sallad och tomat
Hamburger served white cheddar cheese, hamburger dressing, French fries, salad and tomato

Halloumiburgare serveras med pommes, hamburgerdressing, sallad och tomat
Halloumiburger served white hamburger dressing, French fries, salad and tomato
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Affärslunch/Business lunch

Förrätt eller dessert & varmrätt (fråga personalen)
Starter or dessert & main course ( ask staff)

Förrätt / Starter

Toast skagen toppad med citron
Toast Skagen served with lemon



Caesarsallad med kyckling och bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Efterrätt / Dessert

Äppeltarte serveras med bärsås
Apple tart served with berry sauce
Tryffelpralin
Truffle praline