À la carte - Vecka 46

Varmrätt / Main Course

Quinoa falafel serveras med gratinerad pasta, rostade grönsaker samt örtpesto
Quinoa falafel served with au gratin pasta, roasted vegetables and herb pesto
Kalvfärsjärpar serveras med gräddsås, pressgurka samt kokt potatis
Veal patty served with cream sauce, pickles and boiled potatoes
Basilikagratinerad sej serveras med räkarancini, kronärtskocka samt tomatconcassé
Basil gratinated saithe served with schrimp arancini, artichoke and tomato concassé
Högrevsburgare serveras med cheddarost, pommes, hamburgerdressing , sallad och tomat
Hamburger served white cheddar cheese, hamburger dressing, French fries, salad and tomato

Halloumiburgare serveras med pommes, hamburgerdressing, sallad och tomat
Halloumiburger served white hamburger dressing, French fries, salad and tomato
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Affärslunch/Business lunch

Förrätt eller dessert & varmrätt (fråga personalen)
Starter or dessert & main course ( ask staff)

Förrätt / Starter

Toast skagen toppad med citron
Toast Skagen served with lemon



Caesarsallad med kyckling och bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Efterrätt / Dessert

Äppeltarte serveras med bärsås
Apple tart served with berry sauce
Tryffelpralin
Truffle praline