À la carte - Vecka 44

Varmrätt / Main Course

Syster O Brors Husman – Viltfärsbiff serveras med svampsås, potatispuré samt lingon
Venison patty served with mushroom sauce, potato puree and lingonberry
Varmrökt lax serveras med dill- och potatiskaka, gräslöksdipp samt citron
Smoked salmon served with dill and potato cake, chive dip and lemon
Sambalburgare serveras med ananas, chipotledressing, sallad, tomat, lök samt sötpotatispommes
Sambal burger served with pineapple, chipotle dressing, lettuce, tomato, onion and sweet potato fries
Ankbröst serveras med rösti, körsbärssky samt vinkokt lök
Duck breast served with hash brown, cherry gravy and red wine onion
Parmesangratinerad cannelloni serveras med tomatsås, ruccola samt parmesanchips
Parmesan gratinated cannelloni served with tomato sauce, arugula and parmesan chips
Caesarsallad med kyckling & bacon eller friterad halloumi eller portabello (vegan)
Caesar salad with chicken & bacon or fried halloumi or portobello mushroom (vegan)

Affärslunch 2-rätters/ Business lunch two courses

Skaldjursröra på rågbröd med citron och rom
Creamy seafood mix with lemon and roe served on rye bread
Ankbröst serveras med rösti, körsbärssky samt vinkokt lök
Duck breast served with hash brown, cherry gravy and red wine onion
Vaniljpannacotta
Vanilla panna cotta

Förrätt / Starter

Skaldjursröra på rågbröd med citron och rom
Creamy seafood mix with lemon and roe served on rye bread
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon

Efterrätt / Dessert

Vaniljpannacotta
Vanilla panna cotta
Tryffelpralin
Truffle