À la carte - Vecka 44

Varmrätt / Main Course

Quinoa- och bönbiff serveras med potatispuré, rotfrukter samt rödvinssky
Quinoa and bean patty served with mashed potatoes, root vegetables and red wine
Bakad sej serveras med linser, sardeller, kapris samt brynt citronette
Baked saithe served with lentils, anchovies, capers and citronette
Högrev serveras med rotfruktskaka, vitlökspuré, lingon samt potatischips
Chuck roll served with root crops cake, garlic puree, lingonberries and potato chips
Högrevsburgare serveras med cheddarost, pommes, hamburgerdressing , sallad och tomat
Hamburger served white cheddar cheese, hamburger dressing, French fries, salad and tomato

Halloumiburgare serveras med pommes, hamburgerdressing, sallad och tomat
Halloumiburger served white hamburger dressing, French fries, salad and tomato
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Affärslunch/Business lunch

Förrätt eller dessert & varmrätt (fråga personalen)
Starter or dessert & main course ( ask staff)

Förrätt / Starter

Toast skagen toppad med citron
Toast Skagen served with lemon



Caesarsallad med kyckling och bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Efterrätt / Dessert

Äppeltarte serveras med bärsås
Apple tart served with berry sauce
Tryffelpralin
Truffle praline