À la carte - Vecka 43

Varmrätt / Main Course

Syster O Brors Husman – Viltbourguignon serveras med potatispuré samt persiljekräm svensk råvara
Venison bourguignon served with potato puree and parsley cream sauce
Halstrad lax serveras med västkuströra, dillkokt potatis samt citron
Seared salmon served with west coast salad, dill potatoes and lemon
Högrevsburgare serveras med romansallad, picco de gallo samt sötpotatispommes
Prime rib burger served with romaine salad, picco de gallo and sweet potato fries
Kotlett på rapsgris serveras med tryffelsky, syrat morotssmör samt potatis- och lökrösti 159:-
Pork chops served with truffle sauce, carrot butter and potato and onion hash brown
Svampbourguignon serveras med potatispuré samt persiljekräm
Mushroom bourguignon served with potato puree and parsley cream sauce
Caesarsallad med kyckling & bacon eller friterad halloumi eller portabello (vegan)
Caesar salad with chicken & bacon or fried halloumi or portobello mushroom (vegan)

Affärslunch 2-rätters/ Business lunch two courses

Pumpasoppa serveras med krutonger samt krasseolja
Pumpkin soup served with croutons and cress oil
Kotlett på rapsgris serveras med tryffelsky, syrat morotssmör samt potatis- och lökrösti
Pork chops served with truffle sauce, carrot butter and potato and onion hash brown
Citronpaj serveras med vaniljfraiche
Lemon pie served with vanilla fraiche sauce

Förrätt / Starter

Pumpasoppa serveras med krutonger samt krasseolja
Pumpkin soup served with croutons and cress oil
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon

Efterrätt / Dessert

Citronpaj serveras med vaniljfraiche
Lemon pie served with vanilla fraiche sauce
Tryffelpralin
Truffle