À la carte - Vecka 43

Varmrätt / Main Course

Falafel serveras med gratinerad pasta, vitlökssky samt sallad på semitorkade tomater
Falafel served with au gratin pasta, garlic gravy and salad on semi-dried tomatoes
Panerad sej serveras med picklad palsternacka, dillsmörsås samt citronslungad potatis
Breaded saithe served with pickled parsnips, dill butter sauce and lemon-tossed potatoes
Örtfylld fläskkarré serveras med gratinerad pasta, vitlökssky samt sallad på semitorkade tomater
Herb- stuffed pork loin served with au gratin pasta, garlic gravy and salad on semi-dried tomatoes
Högrevsburgare serveras med cheddarost, pommes, hamburgerdressing , sallad och tomat
Hamburger served white cheddar cheese, hamburger dressing, French fries, salad and tomato

Halloumiburgare serveras med pommes, hamburgerdressing, sallad och tomat
Halloumiburger served white hamburger dressing, French fries, salad and tomato
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi
Caesarsallad med grillad portabello
Caesar salad with grilled portabello

Affärslunch/Business lunch

Förrätt eller dessert & varmrätt (fråga personalen)
Starter or dessert & main course ( ask staff)

Förrätt / Starter

Toast skagen toppad med citron
Toast Skagen served with lemon



Caesarsallad med kyckling och bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi
Caesarsallad med grillad portabello
Caesar salad with grilled portabello

Efterrätt / Dessert

Chokladkaka serveras med bärsås
Chocolate cake with berry sauce
Tryffelpralin
Truffle praline