À la carte - Vecka 42

Varmrätt / Main Course

Syster O Brors Husman – Bräserat högrev serveras med gotländska rotfrukter, persilja samt senapssky
Braised prime rib served with root vegetables, parsley and mustard gravy
Pocherad sej serveras med skaldjurssås, potatis- och blomkålspuré samt grillad citron
Poached saithe served with seafood sauce, potato and cauliflower puree and grilled lemon
Högrevsburgare serveras med ost, hamburgerdressing, tomat, lök samt pommes
Prime rib burger served with cheese, dressing, tomato, onion and fries
Kalventrecote serveras med hollandaisesås, sidfläsk samt potatiskaka
Calf entrecote served with hollandaise sauce, pork belly and potato cake
Lins- och gråärtsbiff serveras med gotländska rotfrukter, persilja samt senapssky
Lentil and pea patty served with root vegetables, parsley and mustard gravy
Caesarsallad med kyckling & bacon eller friterad halloumi eller portabello (vegan)
Caesar salad with chicken & bacon or fried halloumi or portobello mushroom (vegan)

Affärslunch 2-rätters/ Business lunch two courses

Varmrökt lax serveras med fänkålssallad samt gräslökskräm
Smoked salmon served with fennel salad and creamy chive sauce
Kalventrecote serveras med hollandaisesås, sidfläsk samt potatiskaka
Calf entrecote served with hollandaise sauce, pork belly and potato cake
Myltade bär serveras med vaniljglass
Raw berries jam served with vanilla ice cream

Förrätt / Starter

Varmrökt lax serveras med fänkålssallad samt gräslökskräm
Smoked salmon served with fennel salad and creamy chive sauce
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon

Efterrätt / Dessert

Myltade bär serveras med vaniljglass
Raw berries jam served with vanilla ice cream
Tryffelpralin
Truffle