À la carte - Vecka 42

Varmrätt / Main Course

Gnocchi serveras med tomat- & basilikasås, ruccola samt friterad halloumi
Gnocchi served with tomato- & basil sauce, arugula and fried halloumi
Citron- och pepparbräserade oxrullader serveras med syrlig persiljesås samt rotfruktskaka
Lemon and pepper braised beef rolls served with parsley sauce and rootvegetable cake
Sesambakad lax med blomkålspuré, friterat ris, koriander, chili samt yuzu aioli
Sesame baked salmon with cauliflower puree, coriander, chili and yuzu aioli
Högrevsburgare serveras med cheddarost, pommes, hamburgerdressing , sallad och tomat
Hamburger served white cheddar cheese, hamburger dressing, French fries, salad and tomato

Halloumiburgare serveras med pommes, hamburgerdressing, sallad och tomat
Halloumiburger served white hamburger dressing, French fries, salad and tomato
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Affärslunch/Business lunch

Förrätt eller dessert & varmrätt (fråga personalen)
Starter or dessert & main course ( ask staff)

Förrätt / Starter

Toast skagen toppad med citron
Toast Skagen served with lemon



Caesarsallad med kyckling och bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Efterrätt / Dessert

Äppeltarte serveras med bärsås
Apple tart served with berry sauce
Tryffelpralin
Truffle praline