À la carte - Vecka 42

Varmrätt / Main Course

Svampfylld cannelloni serveras med tomatsås samt ruccola
Mushroom- filled cannelloni served with tomato sauce and arugula
Kyckling serveras med äpple, gulbeta, persilja amt salviasky
Chicken served with apple, beetroot, parsley and sage gravy
Brynt lax serveras med potatisflarn, slungad grönkål samt örtgremolata
Salmon served with potato cake, green cabbage and herb gremolata
Högrevsburgare serveras med cheddarost, pommes, hamburgerdressing , sallad och tomat
Hamburger served white cheddar cheese, hamburger dressing, French fries, salad and tomato

Halloumiburgare serveras med pommes, hamburgerdressing, sallad och tomat
Halloumiburger served white hamburger dressing, French fries, salad and tomato
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi
Caesarsallad med grillad portabello
Caesar salad with grilled portabello

Affärslunch/Business lunch

Förrätt eller dessert & varmrätt (fråga personalen)
Starter or dessert & main course ( ask staff)

Förrätt / Starter

Toast skagen toppad med citron
Toast Skagen served with lemon



Caesarsallad med kyckling och bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi
Caesarsallad med grillad portabello
Caesar salad with grilled portabello

Efterrätt / Dessert

Chokladkaka serveras med bärsås
Chocolate cake with berry sauce
Tryffelpralin
Truffle praline