À la carte - Vecka 42

Varmrätt / Main Course

Gråärtsfalafel serveras med rostad palsternacka samt tryffelsky
Pea falafel served with roasted parsnip and truffle gravy
Halstrad lax serveras med kaprishollandaise, sockerärtor samt kokt potatis
Salmon served with capers hollandaise, sugar peas and boiled potatoes
Rödvinsbräserad oxkind serveras med rostad palsternacka samt tryffelsky
Red wine braised ox cheek served with roasted parsnip and truffle gravy
Högrevsburgare serveras med cheddarost, pommes, hamburgerdressing , sallad och tomat
Hamburger served white cheddar cheese, hamburger dressing, French fries, salad and tomato
Halloumiburgare serveras med pommes, hamburgerdressing, sallad och tomat
Halloumiburger served white hamburger dressing, French fries, salad and tomato
Caesarsallad med kyckling & bacon eller friterad halloumi
Caesar salad with chicken & bacon or fried halloumi


Förrätt / Starter

Toast skagen serveras med citron/ Toast skagen served whit lemon

Caesarsallad med kyckling och bacon / Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon

Efterrätt / Dessert

Cheesecake serveras med bärsås/ cheesecake served whit berry sauce

Tryffel