À la carte - Vecka 40

Varmrätt / Main Course

Svampbiff serveras med gräddkokt risoni, tryffelsky samt rostade grönsaker
Mushroom patty served with creamy risoni, truffel gravy and roasted vegetables
Grillad kyckling serveras med gräddkokt risoni, tryffelsky samt rostade grönsaker
Grilled chicken served with creamy risoni, truffel gravy and roasted vegetables
Örtlax serveras med västerbottenkrocket,fänkål, dillkräm samt grillad citron
Herb salmon served with cheese croquet, fennel, dill cream and grilled lemon
Högrevsburgare serveras med cheddarost, pommes, hamburgerdressing , sallad och tomat
Hamburger served white cheddar cheese, hamburger dressing, French fries, salad and tomato

Halloumiburgare serveras med pommes, hamburgerdressing, sallad och tomat
Halloumiburger served white hamburger dressing, French fries, salad and tomato
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Affärslunch/Business lunch

Förrätt eller dessert & varmrätt (fråga personalen)
Starter or dessert & main course ( ask staff)

Förrätt / Starter

Toast skagen toppad med citron
Toast Skagen served with lemon



Caesarsallad med kyckling och bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Efterrätt / Dessert

Äppeltarte med bärsås
Apple tart served with berry sauce
Tryffelpralin
Truffle praline