À la carte - Vecka 40

Varmrätt / Main Course

Grillad portabello serveras med glaserad lök, samt kaka på rotfrukter
Grilled poratabello served with caramelized onions, red with sauce and root vegetables cake
Blomkålsbakad lax serveras med palsternackspuré samt sås Ninon
Cauliflower baked salmon served with parsnip puree and sauce Ninon
Grillad högrev serveras med glaserad lök, samt kaka på rotfrukter
Grilled chuck steak served with caramelized onions, red with sauce and root vegetables cake
Högrevsburgare serveras med cheddarost, pommes, hamburgerdressing , sallad och tomat
Hamburger served white cheddar cheese, hamburger dressing, French fries, salad and tomato

Halloumiburgare serveras med pommes, hamburgerdressing, sallad och tomat
Halloumiburger served white hamburger dressing, French fries, salad and tomato
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi
Caesarsallad med grillad portabello
Caesar salad with grilled portabello

Affärslunch/Business lunch

Förrätt eller dessert & varmrätt (fråga personalen)
Starter or dessert & main course ( ask staff)

Förrätt / Starter

Toast skagen toppad med citron
Toast Skagen served with lemon



Caesarsallad med kyckling och bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi
Caesarsallad med grillad portabello
Caesar salad with grilled portabello

Efterrätt / Dessert

Chokladkaka serveras med bärsås
Chocolate cake with berry sauce
Tryffelpralin
Truffle praline