À la carte - Vecka 4

Varmrätt / Main Course

Grillad kyckling med tzatziki, tomatsås samt bulgur
Grilled chicken served with tzatziki, tomato sauce and bulgur
Halstrad sejfilé med sås vichyssoise, friterad purjolök samt stenbitsrom
Seared fillet of saithe served with sauce vichyssoise, leek and roe
Chiliburgare med grillad ananas, jalapenodipp, sallad, tomat, lök samt pommes
Chili burger with grilled pineapple, jalapeno dip, lettuce, tomato, onion and French fries
Cirkulerat ankbröst med päron& anchochutney, selleripuré samt fondant potatis
Circulated duck breast with pear& ancho chutney, celery puree and potato fondant
Baljväxtbiff med päron& anchochutney, selleripuré samt fondant potatis

Leguminous plant patty with pear& ancho chutney, celery puree and potato fondant
Caesarsallad med kyckling & bacon eller friterad halloumi eller portabello (vegan)
Caesar salad with chicken & bacon or fried halloumi or portobello mushroom (vegan)

Affärslunch 2-rätters/ Business lunch two courses

Västerbottenpaj med gräddfil och rom
Västerbotten cheese pie with sour cream and roe
Cirkulerad ankbröst med päron& anchochutney, selleripuré samt fondant potatis
Circulated duck breast with pear& ancho chutney, celery puree and potato fondant
Chokladkaka med vaniljvisp
Chocolate cake with vanilla sauce

Förrätt / Starter

Västerbottenpaj med gräddfil och rom
Västerbotten cheese pie with sour cream and roe
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon

Efterrätt / Dessert

Chokladkaka med vaniljvisp
Chocolate cake with vanilla sauce
Tryffelpralin
Truffle