À la carte - Vecka 4

Varmrätt / Main Course

Svamp och linsgryta serveras med potatispuré samt lingon
Mushroom and lentil stew served with mashed potatoes and lingonberry
Dillbakad sej serveras med picklade rotfrukter, citronsås samt kokt potatis
Dill-baked saithe served with pickled root vegetables, lemon sauce and boiled potatoes
Viltskavsgryta serveras med potatispuré samt lingon
Creamy deer stew served with mashed potatoes and lingonberry
Högrevsburgare serveras med cheddarost, pommes, hamburgerdressing , sallad och tomat
Hamburger served white cheddar cheese, hamburger dressing, French fries, salad and tomato

Halloumiburgare serveras med pommes, hamburgerdressing, sallad och tomat
Halloumiburger served white hamburger dressing, French fries, salad and tomato
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Affärslunch/Business lunch

Förrätt eller dessert & varmrätt (fråga personalen)
Starter or dessert & main course ( ask staff)

Förrätt / Starter

Toast skagen toppad med citron
Toast Skagen served with lemon



Caesarsallad med kyckling och bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Efterrätt / Dessert

Chokladkaka serveras med bärsås
Chocolate cake with berry sauce
Tryffelpralin
Truffle praline