À la carte - Vecka 39

Varmrätt / Main Course

Baljväxtbiff serveras med pepparotssås, kokt potatis samt höstgrönsaker
Leguminous plant patty served with horseradish sauce, boiled potatoes and autumn vegetables
Isterband serveras med rödbetor, kapris samt persiljestuvad potatis
Swedish smoked sausage served with beets, capers and parsley stewed potatoes
Pocherad sej serveras med pepparotssås, kokt potatis samt höstgrönsaker
Poached saithe served with horseradish sauce, boiled potatoes and autumn vegetables
Högrevsburgare serveras med cheddarost, pommes, hamburgerdressing , sallad och tomat
Hamburger served white cheddar cheese, hamburger dressing, French fries, salad and tomato

Halloumiburgare serveras med pommes, hamburgerdressing, sallad och tomat
Halloumiburger served white hamburger dressing, French fries, salad and tomato
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Affärslunch/Business lunch

Förrätt eller dessert & varmrätt (fråga personalen)
Starter or dessert & main course ( ask staff)

Förrätt / Starter

Toast skagen toppad med citron
Toast Skagen served with lemon



Caesarsallad med kyckling och bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Efterrätt / Dessert

Cheesecake serveras med bärsås
Cheesecake served with berry sauce
Tryffelpralin
Truffle praline