À la carte - Vecka 39

Varmrätt / Main Course

Syster O Brors Husman – Kalops på älg serveras med picklade rödbetor samt kokt potatis
Moose stew served with pickled beetroots and boiled potatoes
Halstrad lax serveras med gratinerad sötpotatis, grillad paprika samt picco de gallo 145:-
Grilled salmon served with scalloped sweet potatoes, grilled bell pepper and picco de gallo
Halloumiburgare serveras med avokadokräm, tomat, sallad samt pommes 149:-
Halloumi burger served with avocado cream, tomato, lettuce and fries
Tomatsbräserad lammbringa serveras med bakad lök samt bönor
Tomato braised lamb brisket served with baked onion and beans
Spenat- och ricottatortellini serveras med tomatsås samt ruccola 155:-
Spinach and ricotta tortellini served with tomato sauce and arugula
Caesarsallad med kyckling & bacon eller friterad halloumi eller portabello (vegan)
Caesar salad with chicken & bacon or fried halloumi or portobello mushroom (vegan)

Affärslunch 2-rätters/ Business lunch two courses

Jordärtskockssoppa serveras med rostat sidfläsk
Jerusalem artichoke soup served with roasted pork
Tomasbräserad lammbringa serveras med bakad lök samt bönor
Tomato braised lamb brisket served with baked onion and beans
Cheesecake med bärsås
Cheesecake with berry sauce

Förrätt / Starter

Jordärtskockssoppa serveras med rostat sidfläsk
Jerusalem artichoke soup served with roasted pork
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon

Efterrätt / Dessert

Cheesecake med bärsås
Cheesecake with berry sauce
Tryffelpralin
Truffle