À la carte - Vecka 38

Varmrätt / Main Course

Kål- och riccota fritters serveras med jordärtskocka, crudité på morot samt syrlig krassegrädde
Cabbage and ricotta fritters served with Jerusalem artichokes, carrot crudité and cress cream
Halstrad lättrimmad torsk serveras med jordärtskocka, crudité på morot samt syrlig krassegrädde
Cod served with Jerusalem artichokes, carrot crudité and cress cream
Lågtempererad kalvstek serveras med bakad lök, picklad pumpa samt vinägersky
Veal steak served with baked onions, pickled pumpkin and vinegar gravy
Högrevsburgare serveras med cheddarost, pommes, hamburgerdressing , sallad och tomat
Hamburger served white cheddar cheese, hamburger dressing, French fries, salad and tomato
Halloumiburgare serveras med pommes, hamburgerdressing, sallad och tomat
Halloumiburger served white hamburger dressing, French fries, salad and tomato
Caesarsallad med kyckling & bacon eller friterad halloumi
Caesar salad with chicken & bacon or fried halloumi


Förrätt / Starter

Toast skagen serveras med citron/ Toast skagen served whit lemon

Caesarsallad med kyckling och bacon / Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon

Efterrätt / Dessert

Cheesecake serveras med bärsås/ cheesecake served whit berry sauce

Tryffel