À la carte - Vecka 38

Varmrätt / Main Course

Chilibrynt tofu serveras med currysås, wokade grönsaker samt nudlar
Chili browned tofu served with curry sauce, stir-fried vegetables and noodles
Örtbakad lax serveras med blomkålsrisotto, tomatvinägrett samt ruccola
Herb- baked salmon served with cauliflower risotto, tomato vinaigrette and arugula
Viltfärsbiff serveras med gräddkokt kål, mandelpotatis samt enbärssky
Venison patty served with cream-boiled cabbage, almond potatoes and juniper gravy
Högrevsburgare serveras med cheddarost, pommes, hamburgerdressing , sallad och tomat
Hamburger served white cheddar cheese, hamburger dressing, French fries, salad and tomato

Halloumiburgare serveras med pommes, hamburgerdressing, sallad och tomat
Halloumiburger served white hamburger dressing, French fries, salad and tomato
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Affärslunch/Business lunch

Förrätt eller dessert & varmrätt (fråga personalen)
Starter or dessert & main course ( ask staff)

Förrätt / Starter

Toast skagen toppad med citron
Toast Skagen served with lemon



Caesarsallad med kyckling och bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Efterrätt / Dessert

Cheesecake serveras med bärsås
Cheesecake served with berry sauce
Tryffelpralin
Truffle praline