À la carte - Vecka 36

Varmrätt / Main Course

Baljväxtbiff serveras med rotfruktstimbal, picklad svartrot samt portvinsås
Legume patty served with vegetable timbale, pickled salsify and port wine sauce
Sejfile´ serveras med västerbottenkrocket, dillkräm samt grillad citron
Saithe with cheese croquet, dii cream and grilled lemon
Fläskfile´serveras med rotfruktstimbal, picklad svartrot samt portvinsås
Pork tenderloin served with vegetable timbale, pickled salsify and port wine sauce
Högrevsburgare serveras med cheddarost, pommes, hamburgerdressing , sallad och tomat
Hamburger served white cheddar cheese, hamburger dressing, French fries, salad and tomato

Halloumiburgare serveras med pommes, hamburgerdressing, sallad och tomat
Halloumiburger served white hamburger dressing, French fries, salad and tomato
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi
Caesarsallad med grillad portabello
Caesar salad with grilled portabello

Affärslunch/Business lunch

Förrätt eller dessert & varmrätt (fråga personalen)
Starter or dessert & main course ( ask staff)

Förrätt / Starter

Toast skagen toppad med citron
Toast Skagen served with lemon



Caesarsallad med kyckling och bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi
Caesarsallad med grillad portabello
Caesar salad with grilled portabello

Efterrätt / Dessert

Chokladkaka serveras med bärsås
Chocolate cake with berry sauce
Tryffelpralin
Truffle praline